28-05-2020.

Alweer een mooie tafel, gemaakt van Plataan hout. Solide en stoer. Afmeting 220x100 cm. En zo mooi op deze houten poten. Eveneens gemaakt in Het Tafelarsenaal in de Cruquius. 

 

25-05-2020

Nu ook in de maak bij Enjoy Steigerhout Noordwijkerhout, een grote hoekbank, in de afmeting van 300x240 cm. Daarbij ook een mooie vuurtafel. 

Nu bestellen, levertijden ca. 4. tot 6 weken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19-05-2020 Weer een mooie boomstamtafel geleverd, compleet op excentrische voet. Geschikt voor kantoor of thuis. Afmeting 200x100 cm. Gemaakt van de houtsoort Plataan, afkomstig uit Sassenheim.  Staat te pronken in de ontvangstruimte bij Meerkantoor in Lisse.  Gemaakt door onze deelnemer Het Tafelarsenaal uit de Cruquius.


producten

Insecten/bijen kasten

Onze partners,  Nobelhout, houtafdeling Stichting Rivierduin en Stichting Sterk Saam zijn betrokken bij de productie van het maken van o.a. insectenkasten. Diverse formaten en uitvoeringen zijn op aanvraag beschikbaar en leverbaar.

Zowel staande als hangende modellen. Doe uw aanvraag via het contactformulier van deze website. Of bel 0620002145.


stamhout uit de Bollenstreek

Bij het opzagen van onze stammen komt resthout vrij, dat wij niet verder kunnen verwerken. Voorheen boden wij dit via derden nog aan als brandhout.  Nu laten wij dit resthout via een van de Leden van de Coöperatie verwerken tot compost voor de tuin.  Zodat de CO2 opslag in het hout langer opgeslagen blijft.  Het resthout sterft zo natuurlijk af en de eerder door de boom opgenomen voedingsstoffen worden door verrotting van het hout weer teruggegeven aan de bodem. Hierdoor ontstaat dan weer een natuurlijke kringloop. Voedingsstoffen voor plant en boom ontstaan weer op een natuurlijke manier.    


Hieronder showen wij diverse product voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is. O.a. mooie boomstamtafels voor binnen of buiten. Van Plataan, Beuk of Metasequoia. Of parkbanken van de Eik of tweezitsbanken van Populier of Beuk.

Tafellampjes, bureaulampen of gewoon wandplanken in diverse lengten, dikten en breedten. 

Vogelhuisje

Bepaal zelf de maat en aantal

En voor welke vogel bedoeld? In voorraad voor Spreeuwen, Mussen en Koolmezen. Voor insecten hebben wij bijenhotels of insectenkasten.

 

 

Beuken Bank

Wij maken banken voor binnen en voor buiten. In elke gewenste afmeting. Deze bank staat inmiddels in het kantoor van de Keukenhof .

 

Wij hebben mooi hout  voor bloembakken, kippenhok of  gevelbekleding. 

 

Wij maken snijplanken, hapjesplanken en leveren boomschijven in grote en kleine diameters.

 

 

 

 

 

 

Boomstamtafels

Alle boomstamtafels of andere tafelbladen kunnen wij op maat maken. Diverse dikten en lengten. Houtsoorten o.a.: Eik, Beuk, Plataan, Abeel, Populier, Es, Esdoorn, Kastanje, etc.  Volledig van hout of de combinatie hout/metaal.

 

Behalve tafels maken wij ook:

Loungebanken (voor buiten of binnen)

Pick-Nick banken 

Tuin- of Binnen Tafel 

Plantenbakken (div. modellen)

Hout voor kast of paneel 

Kruidenrek- of kruidenwand 

Vierkante meter tuin voor dakterras

Bloemenstalletje

 

Etc.