Bollenstreekhout kANTINE TAFEL

10-09-2018

Een nieuwe opdracht is door de Bollenstreekhout Coöperatie afgerond. Leerlingen en professionals hebben samengewerkt aan dit mooie product. Afmeting 400x100x75 cm. Het hout is afkomstig van geoogste Metasequoia's aan de  Anthoniuslaan in Sassenheim. Het hout heeft bijna een jaar moeten drogen. De tafel staat in Voorhout. De heraanplant van 3 nieuwe boompjes is in aantocht.  Wij houden u op de hoogte van het aanplantmoment. De CO2 uitstoot/absorptie cirkel is vrijwel gesloten. Weinig verreden kilometers, geen extra schakels in de keten en heraanplant is zeker gesteld.   

Leerlingen van het HMC Haarlem hebben meegewerkt aan het ontwerp en productie. De Groene zagerij in Noordwijkerhout heeft gezorgd voor mooie dikke delen. Top! Bedankt. Wie volgt er met een nieuwe opdracht?

14-06-2018

Bij Basisschool De Springplank zijn de "potloden" van Bollenstreekhout in gebruik genomen. De bomen zijn eveneens afkomstig van de St. Antoniuslaan in Sassenheim. Aannemingsbedrijf Sporto BV uit Noordwijkerhout heeft de Boompotloden geplaatst.

De kinderen van de school hebben zelf de punten van de boom geverfd.  Anneke van Kesteren heeft hen daarbij ondersteund.

De stammen zijn bewerkt door Visie "R". Zij deden het schraap- en schuurwerk.

 

De circulaire cirkel is weer rond!! 

21-03-2018

De Circulaire Bank bij Basisschool De Rank in Sassenheim is al volop in gebruik. Deze bank is gemaakt door leerlingen van de KTS en het hout is afkomstig uit de straat waar de bank staat, namelijk de St. Antoniuslaan in Sassenheim. Hoek Hoveniers uit Voorhout.

De circulaire cirkel is rond!!